KOMMENDE ARRANGEMENTER

23. Januar 2022

AFLYST // SPIRE CUP

Springteam Sæby byder i samarbejde med Sparekassen Vendsyssel indenfor til et fantastisk stævne for alle TeamGym hold fra hele Danmark, som ønsker en ekstra konkurrence for deres begynderhold, eller nye hold/klubber som ønsker at afprøve TeamGym konkurrence. Spirecup er en uformel men seriøs konkurrence der har til formål at styrke de enkelte hold frem mod at kunne deltage ved regionsmesterskaberne. Der vil til spirecup være medaljer til alle hold og yderligere en flot pokal til vinderne i hver række.

Se information her..

14. – 18. April 2022

RØDSPÆTTE CUP

Danmarks største internationale håndboldturnering for ungdom. Rodcup håber på igen at nå langt over 300 hold fra Sverige, Norge, Tyskland, Finland, og Danmark..

Se information her..

27. April 2022

ULRIK LYNGE, inspirator

Få et indspark til dit daglige virke i DIN forening

Ulrik Lynge er en yderst erfaren inspirator i dansk erhvervs- og idrætsliv. Ulrik vil gerne udfordre os på, hvad der motiverer den enkelte – og hans ”motivation på formel” er bare spot on.
Kom og bliv inspireret og få forhåbentlig noget med i rygsækken, som kan bruges i netop din forening.
Se mere på www.ulriklynge.dk – Vi lover jer et sjovt, energifyldt og tankevækkende indlæg.

I Sæby er vi begunstiget af et rigt og mangfoldigt foreningsliv. De mange og fantastiske foreninger er et kæmpe aktiv for byen – og når vi har noget så godt, skal vi huske at vedligeholde og ikke mindst udvikle netop dette.

Vi vil derfor gerne invitere de mange forenings frivillige til et arrangement, som kan give et indspark til netop DIN forening.

Se hele programmet her

FORENINGSLIV

FIND OS I SÆBY SPEKTRUM

Sæby Spektrum er hjemmebane for mange foreninger, både sportslige og sociale. Vores haller og lokaler bruges årligt af mere end 400.000 mennesker.